Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyes oldalak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: S. Kovács - TomaKarate [5. oldal]
részletek »

Személyes oldalak képes leírás: S. Kovács - TomaKarate [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: honlapok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
S. Kovács Ádám

S. Kovács Ádám

S. Kovács Ádám karateversenyző hivatalos honlapja.A teljesség igénye nélkül: Felnőtt Magyar Bajnok 2001-2009, 2009: EKF EB 5. hely, XXIX. Szlovák Grand Prix - 3. hely 2008 :WKF FELNŐTT VILÁGBAJNOKSÁG 2.HELY!!, Tallin, EKF Europabajnokság 5. hely, Italy Open: 2. hely, Marokkó Kupa: 3. hely, Dutch Open: 3. hely...

Schell Judit

Schell Judit

Schell Judit Jászai Mari díjas A Főiskola elvégzése után, 1995-ben a budapesti Radnóti Miklós Színházhoz szerződött. "Már majdnem elvesztem, az osztálytársaim közül mindenkinek volt szerződése, kivéve engem. Horvai Pista bácsi, az osztályfőnököm ajánlott Bálint Andrásnak, ő megnézett, és rögtön igent mondott. Elmondta, hogy a Radnóti egy kis színház, kis társulattal, ahol az emberek nem maradnak sokáig. Hogy a kezdők általában ugródeszkának tekintik, a nagyok pedig szívesen térnek vissza a családias közege, a színház intimitása miatt" - emlékezett vissza a kezdetekre...

Sean Connery

Sean Connery

The Official Website of Sir Sean Connery

Személyes oldalak magazin hírek
Kislemez premier: Inna - Club Rocker
Kislemez premier: Inna - Club Rocker Inna (eredeti nevén Elena Alexandra Apostoleanu), aki jelenleg az egyik legnépszerűbb kelet-európai pop sztár, ˝Hot˝ című albuma és a rajta található ˝Sun Is Up˝ videója óta nem sok újdonsággal lepte meg híveit. A romániai énekesnő most új nagylemezen dolgozik, mely nyáron jelenik meg ˝I Am The Club Rocker˝ címmel, ennek előzeteseként elkészült az első single,...
Lady GaGa - The Edge Of Glory
Lady GaGa - The Edge Of Glory Az elmúlt néhány hét GaGa körüli hajcihőihez képest most viszonylag normális...
Videóklip premier: Lady Gaga - Judas
Videóklip premier: Lady Gaga - Judas Hát itt van, megérkezett.. A hosszas beharangozás, vágyfokozó előzetes...
Sebestyén Márta

Sebestyén Márta

Sebestyén Márta hivatalos weboldala - Sebestyén Márta hazánk legismertebb énekese. Több mint 30 éve folyamatosan szerepel a világ minden táján. Ez a honlap régi és aktuális munkáit, terveit mutatja be...

Shakira

Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, (1977. február 2.) kolumbiai énekes-dalszerző, zenész, producer, táncos és filantróp, aki a 90-es évek közepétől az egyik legnagyobb alakja a pop-rock-latin zenének Latin-Amerikában. A 2000-es évektől pedig a világ egyik legsikeresebb előadóművésze. Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul, portugálul, olaszul és egy picit arabul és franciául is.

Shania Twain

Shania Twain

Shania Twain 1965. augusztus 28-án, Eilleen Regina Edwards néven született Kanadában, az Ontario állambeli Windsorban. Öten voltak testvérek, ő volt a második legidősebb közülük. Gyerekkorát Timminsben töltötte, 500 mérföldre Torontótól északra, ahol ojibwe ('Pattogós beszédű') indián mostohaapja, Jerry Twain és édesanyja, Sharon nevelték közösen. Gyakran nem volt mit enniük, annyira szegények voltak, a zene viszont mindig ott volt az életükben. Shania gyakran ragadta meg gitárját és vonult vissza a szobájába, hogy énekelhessen és dalt írhasson. Édesanyja észrevette, hogy Shania igazi tehetség, ezért a rádióban, TV Stúdiókban, közösségi házakban, nyugdíjas-otthonokban is énekelt már nyolcéves korától kezdve. 1987-ben, amikor 21 éves volt, a szülei meghaltak autóbalesetben, így rá hárult az összes ház körüli munka és vigyáznia kellett a három, nála fiatalabb testvérére, vezetnie kellett a háztartást. Három évig szinte kizárólag a testvérei nevelésével foglalkozott.

Shito-ryu Karate

Shito-ryu Karate

( Hayashi-ha shito-ryu ) karate fotók, videók, linkek, írások a harcművészetről, senseiekről, stílusokról, versenyekről, edzésekről - egy karatéka szemszögéből.Letölthető, karate tartalmú videók, DVD-k, webkellékek.Az oldalon közvetlenül indítható játékok.Infok edzéslehetőségekről, banner-, linkcseréről.

Soke Teruo Hayashi

Soke Teruo Hayashi

Soke Teruo Hayashi - a karate és kobudo legenda ( egy oldal a sok Soke-t méltató küzül )

Steven Seagal

Steven Seagal

An accomplished actor, musician, martial artist, and philanthropist - there are the many facets to Steven Seagal. For over 25 years, Steven has brought an unparalleled passion for the arts that few can match. His deep spiritual roots are an integral part of his movies, his music, his martial arts expertise and his genuine love and care for others. From humble beginnings in Detroit, Michigan to finding his cultural center in Japan, to an acting career launched in 1988, to a flourishing music career and his involvement with Save A Million Lives, an AIDS project in Africa - this is Steven Seagal.

Hirdetés
Szávay Ági

Szávay Ági

Szávay Ági honlapja # Kiskunhalason született 1988. december 29-én. Soltvadkerten kezdett teniszezni, hatévesen, édesanyja és édesapja voltak az első edzői és menedzserei. Jelenleg Kuhárszky Zoltánnal készül. Magyarul és angolul beszél. 171 cm magas, 63 kg, jobbkezes, a fonákot két kézzel üti. # ITF-versenyen először 2003-ban, Portugáliában indult, a második fordulóig jutott. Első WTATour-viadalán, 2004-ben Budapesten az egyéniben nem jutott tovább a selejtezőből, de párosban csak a döntőben talált legyőzőre. Ekkor még a 16. évét sem töltötte be. Ebben az esztendőben ITF versenyt nyert Olaszországban.

Talmácsi Gábor

Talmácsi Gábor

Talmácsi Gábor hivatalos honlapja - Talma 1 - Talmavilága - TalmaTV - Talma TUBE - Talma Galéria - Talma Napló/Blog - talma.hu - talmavilaga.hu - Balatonring - Motogp - Motorversenyzés. 1981. május 28-án született és 4 évesen már rótta a köröket egy, az édesapja által készített kismotorral. A Magyar Bajnokságok 50 cc. és 80 cc. géposztályaiban nagyon fiatalon ért el kitűnő eredményeket. Később a 125 cc.-ben is a dobogó legfelső fokára állhatott, majd 1997-ben következett be a nagy fordulat, ugyanis a Hungaroringen ekkor megrendezett EB futamon 4. helyezést ért el. A következő évben az EB sorozaton a német IVETRA csapat támogatta, ahol - több dobogós helyezés mellett - összetettben az 5. helyen végzett. 2001-ben támogatói jóvoltából lehetősége nyílt arra, hogy az olasz Racing Service csapatával induljon a Gyorsasági Motoros Világbajnokság 125 cc. géposztályban. A Racing Service Talmácsi Gáborra nem panaszkodhatott, hiszen 6 alkalommal összesen 34 világbajnoki pontot szerzett. Mindössze két alkalomal - a Holland és a Brazil nagydíjon - nem tudta befejezni a versenyt, technikai okok miatt.

Tátrai Tibor

Tátrai Tibor

Tátrai Tibor Honlapja - Ars musica Miért muzsikál az ember? Régóta próbálok rájönni erre. Honnan jött gyerekkoromban a vágy, hogy zenélni kezdjek? Méghozzá olyan erővel, ahogyan a kamaszra tör rá a szexualitás. Ez utóbbit értem, hiszen 'gyík kora' óta benne van az emberben... Tátrai Tibor (Budapest, 1952. április 5.) Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, a Tátrai Band alapítója, a Magyar Atom, a Boom Boom, a Latin duó és Tátrai Trend együttes gitárosa.

Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány

Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány

Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány. A közalapítványt Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 306/1995. (XII. 18.) Kh. sz. határozatával hozta létre. A Közalapítvány ösztöndíjban részesít tehetséges debreceni fiatalokat, diákokat, elősegíti a közoktatásban résztvevő fiatalok esélyegyenlőségének megteremtését, támogatást nyújt debreceni diákszervezetek, ifjúsági közösségek részére, továbbá segíti az ifjúság érdekében végzett helyi kutatásokat, és ifjúsági intézményt tarthat fenn. Kérjük segítse a tehetséges, 16-30 év közötti fiatalok munkáját, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport és egyéb területeken komoly teljesítményeket értek el! Ajánlja fel jövedelemadója 1 %-át a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány részére, amely minden évben alkotói és egyéni ösztöndíjakat adományoz az arra érdemes fiatalok részére. Adószámunk: 18550407-1-09 Várjuk a segítő szándéku cégek, intézmények, magánszemélyek pénz-, és természetbeni felajánlásait is, hogy minél több tehetséges debreceni fiatalt részesíthessünk a közalapítvány támogatásában.

Tina Turner

Tina Turner

Tina Turner tizenegyszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő. Több mint 50 éve tartó karrierje során számos díjat gyűjtött be, és a rockzene színpadán elért teljesítményeiért gyakran nevezik A Rock 'n' Roll Királynőjének valamint beválasztották a rock and roll halhatatlanjai közé.

Tiësto

Tiësto

Tiësto official website - Find out everything you want to know about DJ Tiësto, the world's number 1 DJ! Tijs Michiel Verwest (ismertebb művésznevén Tiësto, Breda, 1969. január 17.) a világ egyik vezető lemezlovasa. 2002-ben, 2003-ban, és 2004-ben, a brit, elektronikus zenei orientáltságú, DJ Mag magazin Top 100 Dj szavazásán az év lemezlovasának választották. Jelenleg is a 4. helyen áll a listán. Bár munkássága során több művésznevet használt (Allure, Da Joker, DJ Tiësto, DJ Limited, Drumfire, Hammock Brothers, Paradise In Dubs, Passenger, Roze, Stray Dog, Tiësto, Tom Ace, és Wild Bunch), a legismertebb a DJ Tiësto név. Legutóbbi munkáinál már a DJ előtagot is elhagyta, és simán Tiësto néven adta ki műveit. A Tiësto név gyermekkori becenevéből származik...

Tolcsvay László

Tolcsvay László

Tolcsvay László hivatalos honlapja - Tolcsvay László 1950. június 24-én, délután fél négykor született Budapesten a János Szanatóriumban. Klasszikus zenét tanult, már tizenhárom évesen játszott a Strangers amatőr beatzenekarban, majd a Wanderers együttessel rendszeresen fellépett a legendás Horizont Tánciskolában; tizenhat évesen pedig dalokat komponált. Bátyjával, Bélával megalapították a Tolcsvay Triót. Ők ötvözték elsőként magyar népzenével a rock-muzsika elemeit, új utat nyitva ezzel a hazai rockzenének. 1973-tól, megalakulásától tagja és zeneszerzője a FONOGRÁF együttesnek, ahol több, mint húsz lemezt készítenek együtt 1984-es feloszlásukig...

TomaKarate

TomaKarate

Tomasovszky József harcművészeti oldala. Hayashi-ha shito-ryu karate, eskrima, kobudo, shotokan, goju-ryu, wado-ryu, kyokushin és más stílusok. Edzések, versenyek, bemutatók, önvédelem. Webkellékek, Linkgyüjtemény, Online játékok, Webrádiók, Letöltések, Videók és más érdekességek is találhatók az oldalon. Készítsd el Te is saját ucoz oldalad ! uCoz - honlapok létrehozásának egyedi rendszere - ingyenes honlapszerkesztők új generációja. SaaS platform, amely magába foglalja a tárhelyet és a honlap Saját menü általi szerkesztésének lehetőségét. A uCoz Web 2.0 alapon működik, mellyel szokatlan gyorsasággal egyszerűen valósíthatja meg elképzeléseit, készítheti el legbonyolultabb honlapját. Egységes honlapszerkesztési rendszer (CMS).Korlátlan tárhely.Kész honlaptervek sokasága.Saját stíluslap feltöltésének lehetősége.Sablonok, modulok, stílusok átalakításának, személyre szabásának lehetősége.Saját domannév (például: mysite.hu).Stabil szerverek (uptime 99.8%).Sitemap automatikus létrehozása.Videók csatolása (youtube.com stb.)

Tuti menü