Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az oldalon a Személyes oldalak.tlap.hu partnerek találhatóak
részletek »

Személyes oldalak.tlap.hu partnerek

Partnerek

honlapok.tlap.hu
Ha még jobban szeretnéd népszerűsíteni weboldalad, akkor helyezd el valamelyik partnerlogónkat az oldaladon vagy vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel.
Kiemelt partnerek
Hogyan lehetsz kiemelt partner? Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot.
Royal DJ Party A Royal DJ Party xat chat oldala. Két eszement showman és webes DJ, DJ Toma és DJ Atish valamint több más kiváló műsorvezető élő bulijait hallgathatod és chatelhetsz az oldalon. Itt 24 órán át szól a zene a legváltozatosabb stílusban. Dance, disco, retró, house, rock, hardstyle, dub, goa, trance, techno felvételek hallgatása közben szórakozhatsz és lazíthatsz. Royal DJ Party - ez az igazi zenei őrület! megnézem »
MusicHits DJ Party Élő DJ Party * Minden, ami zene * Gyere tombolj velünk! ** DJ Toma oldala ** Nálunk 06-24 óráig kiváló DJ-k bulijait hallgathatod, éjszaka pedig non-stop szól a zene. Chatünkön egy vidám, intelligens, családias csapat vár arra, hogy ellátogass hozzánk. Ha szereted a változatos, igényes, magas szinvonalú zenéket, szeretsz bulizni, ismerkedni, barátokat szerezni, nálunk a helyed! Próbáld ki Te is magad a mikrofon mögött, várjuk kezdő, amatőr és profi DJ-k jelentkezését és nyomasd a bulikat nálunk! megnézem »
Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány A Közalapítvány ösztöndíjban részesít tehetséges debreceni fiatalokat, diákokat, elősegíti a közoktatásban résztvevő fiatalok esélyegyenlőségének megteremtését, támogatást nyújt debreceni diákszervezetek, ifjúsági közösségek részére, továbbá segíti az ifjúság érdekében végzett helyi kutatásokat.Ajánlja fel jövedelemadója 1 %-át a Közalapítvány részére.Adószámunk: 18550407-1-09 Várjuk a segítő szándéku cégek, intézmények, magánszemélyek felajánlásait, pénz adományait is. Köszönjük! megnézem »
Nyomtatás Ötöd Áron Önnek is túl magasak a nyomtató patron árak? - Szeretne radikálisan olcsóbban, gazdaságosabban nyomtatni? - Szeretné inkább másra költeni a pénzét, mint tintapatron vásárlásokra kidobni az ablakon?A nyomtató-gyártó cégek a tintapatronok eladásából, és nem a nyomtató gyártásából élnek.Ez az oka a tintapatronok irreálisan magas árának. Erre a problémára kínálunk önnek egy alternatív megoldást, amely módszer segítségével Ön a nyomtatója tintapatronját 70-90%-os megtakarítással töltheti újra. megnézem »
TomaKarate Tomasovszky József harcművészeti oldala. Hayashi-ha shito-ryu karate, eskrima, kobudo, shotokan, goju-ryu, wado-ryu, kyokushin és más stílusok. Edzések, versenyek, bemutatók, önvédelem. Webkellékek, Linkgyüjtemény, Online játékok, Webrádiók, Letöltések, Videók és más érdekességek is találhatók az oldalon. Készítsd el Te is saját ucoz oldalad ! uCoz - honlapok létrehozásának egyedi rendszere - az ingyenes honlapszerkesztők új generációja. SaaS platform, amely magába foglalja a tárhelyet is. megnézem »
Hayashi-ha Shito-ryu Hayashi-ha Shito-ryu karate és más harcművészetek. Harcművészet és karate - egy kicsit másként Amiket itt találsz: Fotók, diavetítők, videók, hírek karate edzésekről, versenyekről, klubokról, Hayashi-ha shito-ryu és más harcművészeti linkek, ismertetők, letölthető ( karate ) tartalmak, webkellékek, banner alapok, minden nap 1-1 új (egyébként fizetős-buy) szoftver, a gyártók által támogatott *Giveaway of the day* programban, és még sok egyéb érdekesség... Jó szórakozást ! megnézem »
Hogyan lehetsz partner? Kattints ide és helyezd el oldaladon tlapom logóját.
Személyes oldalak magazin hírek
Kislemez premier: Inna - Club Rocker
Kislemez premier: Inna - Club Rocker Inna (eredeti nevén Elena Alexandra Apostoleanu), aki jelenleg az egyik legnépszerűbb kelet-európai pop sztár, ˝Hot˝ című albuma és a rajta található ˝Sun Is Up˝ videója óta nem sok újdonsággal lepte meg híveit. A romániai énekesnő most új nagylemezen dolgozik, mely nyáron jelenik meg ˝I Am The Club Rocker˝ címmel, ennek előzeteseként elkészült az első single,...
Lady GaGa - The Edge Of Glory
Lady GaGa - The Edge Of Glory Az elmúlt néhány hét GaGa körüli hajcihőihez képest most viszonylag normális...
Videóklip premier: Lady Gaga - Judas
Videóklip premier: Lady Gaga - Judas Hát itt van, megérkezett.. A hosszas beharangozás, vágyfokozó előzetes...
Tuti menü